Anunț
Anunț
Reclama ta aici
Landmaschinen
Baumaschinen
Utilaje forestiere
LKWs & Transporter
Mietmaschinen
| Categorii:

Notă importantă

Acest obiect este deja vândut sau nu se mai găsește în evidența ofertantului! Datele de contact ale ofertantului nu se mai vizualizează.

Olimac Drago GT cap culegător de porumb

Nr. QF: 6889626
Maispflückvorsatz tip Olimac Drago GT, Neumaschine in Vacegres (Poză 1)
Nr. QF: 6889626

Olimac Drago GT cap culegător de porumb

An de fabricație
2020
Fel
Maşină Nouă
Detalii ofertă
Ofertant
comercial
Disponibil din
imediat
tocător de nutrețuri
Producător
Model

Descriere
Descriere tradusă automat ({{ sourceLangLong }} -> {{ targetLangLong }})



Drago GT

A DRAGO GT adaptert, három éve dobta piacra az OLIMAC, a már jól bevált Drago 2 továbbfejlesztésével. Ugyanazok érvényesek a Drago GT-re is, mint a Drago 2-re.
- a kiváló ár – érték arányban: értékét a minőségi paraméterei, használhatósága, tartóssága, egyszerű kezelhetősége és karbantarthatósága adja. A DRAGO GT mindezek tekintetében nagyon jól áll a kiváló gyártási technológiának, a csakis magas minőségű alapanyagok és tartózékok beépítésének köszönhetően. A GT-nél a gyártó kiiktatta a láncokat, kardántengelyeket és helyettük zárt hajtásokat alkalmaz kúpfogaskerekekkel olajfürdőben. Igy a napi karbantartása minimálisra csökkent.
- minimális betakarítási veszteséget két konstrukciós megoldás garantálja: az egyik az, hogy a DRAGO törőhengerei hosszabbak, mint a normál kukoricaszedőké, ebből adódóan kíméletesen választja el a kukoricacsöveket a szártól, így azok nem repülnek ki az asztalból. Ezt növeli a törőlécek függőleges irányú rugózása, mely tovább csökkenti a csőtöréskor kapott ütést, így a szemveszteség is minimálisra csökken. A hosszú törőhengerek folytán az asztal a talajhoz képest kissebb szöget zár be. A törőlemezek automatikusan és külön-külön beállítódnak a kukoricaszárak vastagságától függően, így követni tudja a szárvastagság változását, ezzel elkerülve a kisebb csövek elvesztését a törőhengerek között.
- tökéletes szárzúzás: a törőhengerek hosszanti kései wolfram-karbid ötvözetből készültek. Ezek megakadályozzák egyrészt, hogy a növényi szárak feltekeredjenek a törőhengerekre de már egy előzúzást is végeznek, majd következnek a soronkénti alsó beépített szecskázók. Soronként 2 pár, egymással ellentétes irányban forgó pengékkel.
- Opciók: szártaposó, elektromos szintérzékelő és sortartás, forgókéses készlet napraforgó aratásához, hidromotoros nagy átmérőjű oldalcsiga
AZ OLIMAC DRAGO GT ADAPTER RENDELHETŐ: 4-TŐL 24 SOROS, MEREV VAGY HIDRAULIKUSAN CSUKHATO VÁZZAL.
Jelentős alkatrész készlettel rendelkezik, így bármilyen igényt azonnal telyesitünk.

Anunțuri similare de la alți furnizori
Anunț